DivShare

26 Mayıs 2009 Salı

Real’den Çorba Tarifi


EKŞİ AŞK ÇORBASI

Evet, hanımlar Real ustanın meşhur damak lezzetleri devam ediyor. Sizler için eşsiz mutfağımın kapılarını sonuna kadar aralamaya karar verdim. Kim demiş ki Mengen’siz Real ustanın tarifleri kötü diye. Tamam, henüz adımız halka mal olmadı olsun ama tariflerim bizzat halkın içinden çıkmaktadır. Bugün sizlere, Ekşi Aşk çorbasının tarifini sunmaya karar verdim. Bu çorbanın hikâyesi kaçamak, ayaküstü aşk, biraz melankoli birazda gençlik hatalarını sizlere anımsatacak.
Malzemeler:

17 yaşında bir liseli kız
23 yaşında işsiz bir sevgili.

Baharatlar: Bir selvi gölgesi, Dersten sıyırma, Yamaçta ikili mücadele, Bir damla gözyaşı, Ayrılık.

Bu çorbayı sabah servis yapıyoruz bunu unutmayalım.

Okula gidiyorum bahanesini, kurnazlıkla bir güzel karıştırıp mikserden geçiriyoruz. Okula uydurulan hastayım hallerini mutlaka ayıklıyoruz. Bir selvi gölgesinde sevgiliye pişti olma heyecanını 90 derece kaynatıp 10 dakika soluksuz öpüşmeye bırakıyoruz. Bir galaktik hayal içinde gelecek kurgulayıp akıl manüpilasyonları eşliğinde suyunu çekinceye kadar kurutuyoruz.

Yağda suyunu iyice çıkartıp ezdiğimiz hayatı, Pembeleşinceye kadar eritip cılkını çıkarıyoruz. Atraksiyon katıp biraz koyulaştırdıktan sonra manupile edilen dakikaları ekleyip çorbamızın ön hazırlıklarını tamamlamış oluyoruz. Elleşme ve cebelleşme ile ciddiyetin dozunu aşıp ortamı sulandırıyoruz. Tuzunu kaçırdığımız bu hallerden sıkılan liseli kız atraksiyonunda etkisiyle limoni bir tad veriyor. Yüksek ateşe dayanamayarak ekşiyor. AFİYET OLSUN… Üstüne bir damla gözyaşı iyi gelir.



Hiç yorum yok: